Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ και Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των μεταπτυχιακών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την υπόθεση των μεταπτυχιακών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, "φωτογραφίζοντας" τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζει...
ο συνήγορος υπεράσπισης των καθηγητών που κρίθηκαν χθες αθώοι από το δικαστήριο.

Aπό τα "πυρά" του δεν ξεφεύγει η βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Μιλώντας στο prismanews.gr ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, αναφέρθηκε στη νομικό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για την τακτική της Κουμουνδούρου γύρω από την υπόθεση των μεταπτυχιακών και τους μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν, αλλά και με φόντο το θάνατο του καθηγητή Αλεξανδρόπουλου.

Ο κ. Γεωργίου, έκανε λόγο για μια δίκη που κράτησε παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε, καταλογίζοντας ευθύνες στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση από την πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Θυμίζουμε ότι το τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, έκρινε χθες αθώους όλους τους εμπλεκόμενους με την υπόθεση.

Αν και η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή των καθηγητών Κωνσταντίνου Λάβδα, Δημήτρη Κοτρόγιαννου και της Μαρίας Μενδρινού για παράβαση καθήκοντος, το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή. Αθώος έχει κριθεί και ο πρώην πρύτανης του ιδρύματος Γιάννης Παλλήκαρης.

Οι συγκεκριμένοι καθηγητές φέρονταν να εμπλέκονταν στις παράτυπες εισαγωγές και στους αποκλεισμούς φοιτητών από μεταπτυχιακή προγράμματα στο τμήμα πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

.


                                                                            -->
exodosclub.blogspot.gr



                                           
.. ..
.πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr/.    

AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ στην εικόνα τώρα!


Flying bat in a marquee









Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :