Η Βανδή φοβάται να βγει από το σπίτι της!

Τρόμος χωρίς όρια πάνω από την ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Πέπλο τρόμου έχει σκεπάσει την ΑΕΚ μετά τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Πανθρακιού που...

διεκόπη και έριξε όπως όλα δείχνουν την κιτρινόμαυρη ομάδα στη Β' Εθνική κατηγορία. Παίκτες, παράγοντες, απλοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, ακόμα κι όσοι εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον Δικέφαλο Αετό, φοβούνται να κυκλοφορήσουν!

Μέχρι και η διάσημη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή δεν βγαίνει από το σπίτι της μετά από σχετική οδηγία του συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της ΑΕΚ πριν τρία χρόνια. Όσο για τον τωρινό πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλο που έφυγε κηνυγημένος από το γήπεδο στο μοιραίο ματς, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά!

Στο μεταξύ, ο Τραϊανός Δέλλας που ανέλαβε πριν μια εβδομάδα προπονητής της ΑΕΚ, κάνει προσπάθεια να συγκεντρώσει τους παίκτες για το φινάλε του πρωταθλήματος! Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται να πάνε για προπόνηση, ενώ υποστηρίζουν ότι δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα.

egnomi.gr




         
                                                  -->



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :