Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το ζητούμενο σήμερα, όσο ποτέ, είναι η προώθηση ενός νέου βιώσιμου αναπτυξιακού προτύπου, το οποίο θα απελευθερώσει δημιουργικές δυνάμεις και θα μετασχηματίσει, με αιχμή την εξωστρέφεια και την καινοτομία, την...

παραγωγική μας βάση», υπογράμμισε η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Τ. Κατσέλη, σε εκδήλωση της «Πρωτοβουλία για μία Βιώσιμη Ελλάδα Sustainable Greece 2020».

Η Λούκα Κατσέλη επεσήμανε ότι: «Η Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βρίσκεται η χώρα μας. Έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημανθεί ότι πολύ πρόσφατα δημοσιεύθηκε η Ευρωπαϊκή Έκθεση για την Ανάπτυξη το 2015, στη διαμόρφωση και σύνταξη της οποίας συμμετείχα ως επικεφαλής ερευνητικής ομάδας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή τεσσάρων ακόμη ιδρυμάτων από το εξωτερικό. Η Ευρωπαϊκή Έκθεση είχε φέτος ως κεντρικό θέμα τη χρηματοδότηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο και τη διασύνδεσή της με τις δημόσιες πολιτικές"

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :