Tα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη

.Η Ελένη Μενεγάκη κλείνει αισίως τα 43 και η δική μας εθνική ξανθιά μεγαλώνει και αλλάζει.
Είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα στην Ελλάδα, αλλά όμως όσο και να φωτογραφίζεται, προς το παρόν δεν «καίγεται» ως πρόσωπο, αφού ο κόσμος ζητάει συνέχεια να βλέπει φωτογραφίες δικές της και να μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της και για.....
την οικογένεια της.
Eleni1
Το προσωπικό ωροσκόπιο πάντα έχει την πρώτη και την τελευταία λέξη σε ό, τι γίνεται γύρω μας. Έτσι, το στέλιουμ πλανητών στον Ζυγό (έτσι λέγεται, όταν είναι πολλοί πλανήτες σε ίδιο ζώδιο) που έχει η Ελένη, μας δείχνει ότι η Αφροδίτη που είναι ο κυρίαρχος στον Ζυγό μαζί με τους άλλους πλανήτες (4 στο σύνολο) την προίκισε με ομορφιά, μεγάλη φήμη και χάρισμα επικοινωνίας. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που κατάφερε χωρίς πολύ μόρφωση και ιδιαίτερα μαθησιακά προσόντα να επιβληθεί παντού. Έκανε πολύ κόσμο είτε με καλό είτε με κακό τρόπο να μιλάνε για αυτήν, από τον πιο διανοούμενο που αναλύει με στόμφο και ίσως και με διάθεση κακίας το φαινόμενο Ελένη Μενεγάκη, μέχρι και την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας που θεωρεί την Ελένη ένα 'δικό της' πρόσωπο.
Πάντως τα κατάφερε και επιβίωσε ανάμεσα σε άλλα μεγάλα ονόματα και όχι μόνο αυτό, αλλά και να σταθεί αξιοπρεπώς μέσα από τις μεγάλες αλλαγές.
Είτε λοιπόν μας αρέσει είτε όχι, η Ελένη έχει κάτι το ξεχωριστό και οφείλουμε να το παραδεχτούμε.
Η εξυπνάδα σίγουρα είναι ένα στοιχείο που την ακολουθεί και μαζί με την ατσαλένια πειθαρχία που υποχρέωσε τον εαυτόν της, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στο καθημερινό δύσκολο πρόγραμμα, είναι «survivor» παντός καιρού.
Σκληρή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις της και πάντα με διορατικότητα, κάνει τα καλύτερα συμβόλαια στην αγορά – δεν είναι τυχαίο αυτό που ακούγεται κατά καιρούς, πως όταν η Ελένη διαπραγματεύεται τα συμφέροντά της, έχει την στόφα ενός πολύ σκληρού και έμπειρου επιχειρηματία. Πάντα έχει τρόπο να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και είναι για αρκετά χρόνια στο επίκεντρο.
Έχουν ασκηθεί κατά καιρούς σκληρές κριτικές από τηλεκριτικούς ή από διάφορα άτομα που είναι μέσα στην τηλεόραση ή ακόμα και από το τηλεοπτικό κοινό, για το τι ρόλο παίζει και τι τελικά προσφέρει στην ελληνική κοινωνία. Αλλά η Ελένη παραμένει πάντα στην θέση της και ο λόγος είναι απλός: το ζητούμενο σε όλους μας είναι ότι, πέρα από την κουρτίνα και την επιφάνεια, αλλά και τους ρόλους που παίζει ο καθένας μας, πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε για την ψυχική δύναμη και το τσαγανό της επιβίωσης. Η Ελένη αυτά τα διαθέτει!
Eleni2
Σίγουρα από τα φετινά της γενέθλια, με την επιρροή του Κρόνου στον Σκορπιό, θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες ακόμα και υπαρξιακές του τύπου «πού είμαι», «τι κάνω» και «πού πάω» κ.λπ. Επίσης, ίσως χρειαστεί να διαχειριστεί δύσκολα θέματα που αφορούν επίτευξη στόχων ή άλλων καταστάσεων που έχουν να κάνουν με την συναισθηματική ασφάλεια, η οποία μπορεί να διαταραχτεί ή να έχει έλλειψη ανταπόκρισης και αναγνώρισης σε όλα αυτά τα ωραία που εισπράττει, γιατί θα βγει φοβία απώλειας. Αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει, γιατί έχει μάθει να αντιμετωπίζει σαν καπετάνιος τις φουρτούνες.
Eleni3
Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι ο κόσμος της τηλεόρασης δεν είναι και τόσο λαμπερός και τα περισσότερα πράγματα είναι βιτρίνα. Η χαρά μέχρι την ευτυχία που υποτίθεται ότι φαίνεται στα μάτια των παρουσιαστών είναι πάντα παροδική, όπως συμβαίνει και σε όλους μας.. Γιατί η ευτυχία είναι κάτι το πολύ ασταθές. Τις πιο πολλές φορές λέγεται από πολλούς «τι ανάγκη έχει αυτή ή αυτός, αφού παίρνει τον μισθό της» ή «αφού έχει την συναισθηματική κάλυψη». Η αλήθεια ποτέ δεν είναι έτσι και όσο είσαι άνθρωπος με τις ίδιες ανάγκες και αγωνίες που έχουμε όλοι μας, δεν αλλάζει κάτι από οποιαδήποτε θέση που μπορεί να έχεις. Το ζητούμενο είναι να παραμείνεις άνθρωπος με αξίες και αγάπη για τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Χρόνια πολλά Ελένη και ο χρόνος να σου φέρει σοφία και φως!


                                                                            -->
exodosclub.blogspot.gr



                                           
.. ..
.i-diadromi.com/.    

AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ στην εικόνα τώρα!


Flying bat in a marquee





 



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :