ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Χωρίς την παρουσία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των πρωτοκλασσάτων βουλευτών του κόμματος, συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στις φυλακές του Κορυδαλλού... Παρόντες στο δικαστήριο, από τη φερόμενη ως ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, είναι σήμερα οι βουλευτές Δημήτρης Κουκούτσης, Μιχάλης Αρβανίτης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας. Οι δύο τελευταίοι είχαν εμφανιστεί και κατά την πρώτη ημέρα της διαδικασίας.

Ένας εκ των κατηγορουμένων ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι πλέον δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο, καθώς παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισής του, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει διακριβωθεί εάν ένας από τους κατηγορουμένους έχει αποβιώσει.

Στο ακροατήριο βρίσκονται πολλοί εκ των μαρτύρων κατηγορητηρίου, ενώ έχουν προσέλθει και οι βουλευτές Μαρία Κανελλοπούλου, Λιάνα Κανέλλη και Παναγιώτης Ρήγας, που θα προταθούν ως μάρτυρες από την πολιτική αγωγή. Οι συνήγοροι υπεράσπισης που είχαν διοριστεί από το δικαστήριο ζήτησαν ολιγοήμερη διακοπή, για να ενημερωθούν επί της δικογραφίας. Το δικαστήριο έχει διακόψει για λίγη ώρα τη συνεδρίασή του, καθώς ο κατηγορούμενος στη δικογραφία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Ιωάννης-Βασίλειος Κομνιανός, δήλωσε ότι δεν εκπροσωπείται από συνήγορο και το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό δύο υπερασπιστών. Η διαδικασία διέκοψε, προκειμένου να επιδοθούν οι διορισμοί στους δύο δικηγόρους.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :