Κοκκίνισέ τον και έπειτα δώσε του ζαχαρωτό (Τι έχει στο κεφάλι του και φοβάται να σου πει; )

Μα φυσικά και η μεγαλύτερη φοβία ενός άντρα είναι ότι δεν θα του κάτσει το σεξ. Αλλά από την στιγμή που ο καλός σου θα εξασφαλίσει ότι έχει το πεδίο όλο δικό του και ότι το κοκό είναι σίγουρο, αρχίζουν άλλες φοβίες. Άβολες καταστάσεις και .μικρά κόμπλεξ που θα κάνουν τον θεό που κάθεται δίπλα σου να μοιάζει με έναν απλό θνητό που ναι, όπως και εσένα, τον...
ζώνουν τα φίδια.

1. Όλα στη φόρα

Εσύ έχεις τρελαθεί να κάνεις αερόμπικ στο γυμναστήριο για να σφίξεις και αυτός έχεις τρελαθεί να πίνει κάθε βράδυ μπύρες με τους φίλους του. Ναι, εσύ μπορεί να είσαι μεγαλόψυχη και να βρίσκεις την κοιλίτσα σέξι αλλά αυτός από την μία λυγίζει μπροστά στο αδύνατο σώμα σου και από την άλλη τρέμει για την μεγάλη στιγμή, όταν θα φύγει το πουκάμισο και θα γίνει η αποκάλυψη της μπυροκοιλιάς. Πριν αρχίσεις να του λες για την κυτταρίτιδα που έχεις και εσύ -και να του επισημάνεις τα δικά σου μειονεκτήματα- κάνε τον να αισθανθεί σούπερ σέξι, ακόμα και με κοιλίτσα.

2. Το σεξ δεν σημαίνει σχέση

Οι άντρες σε παρακαλούν να σταματήσεις να πιστεύεις ότι αφότου κοιμηθείς με κάποιον, το επόμενο λεπτό έχετε αρραβωνιαστεί. Όχι, το σεξ δεν αλλάζει το τι νιώθει για εσένα -εκτός και αν το βρήκε απαίσιο. Το αν η γνωριμία σας εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μεταξύ σας, δεν θα κριθεί όταν θα πέσει στο κρεβάτι μαζί σου. Το σεξ είναι για να το απολαύσεις και για αυτό μην τον αποκαλέσεις «καλό σου» με το που σηκωθεί από το κρεβάτι. Περίμενε ένα μήνα-δύο. Ακόμα καλύτερα; Άσε τον να το πει αυτός πρώτα.

3. Είμαι καλύτερος από του άλλους;

Εννοείται πως όσο κουλ και αν το παίζει, τρελαίνεται στην ιδέα ότι κάποιος πρώην σου ήταν καλύτερος στο σεξ από αυτόν. Είτε θέλει να είναι ο θεός του σεξ είτε βγάζει όλα τα κόμπλεξ του εκεί είτε -και πιο πιθανόν- και τα δύο. Μην αρχίσεις, εννοείται, να του λες πόσο τέλειος είναι αλλά άφησε να σου ξεφύγει σε ανύποπτη στιγμή πόσο σου άρεσε αυτό που σου έκανε χτες το βράδυ. Καλή πράξη και επιβράβευση με ζαχαρωτό. 



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :