Η γυμνάστρια του Κολωνακίου και οι βίζιτες των 500 ευρώ

Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή...


 γυναίκα. Ένα κορίτσι που προέρχεται απο οικογένεια πολιτικών-τώρα μη με ρωτάτε αν είναι απο την τοπική αυτοδιοίκηση ή την κρατική εξουσία-και απο μικρό παιδί είχε "σκάλωμα" με το σώμα της. Κατάφερε να περάσει στη Γυμναστική Ακαδημία και να κάνει ένα απο τα όνειρά της πραγματικότητα...Το άλλο της όνειρό ήταν να γίνει γνωστή στην πλατεία Κολωνακίου εξασφαλίζοντας πολλά πέρσοναλ. Αλλά όχι με τυχαίους πελάτες...Κυρίως με παιδάκια-γόνους κακομαθημένους- ισχυρών οικογενειών, που αρέσκονται να κάνουν δώρα έναντι βεβαίως σημαντικού τιμήματος. Και πιό ήταν αυτό; Το πρόγραμμα Vip.  
Σε αυτό το πρόγραμμα το κορίτσι ικανοποιεί ερωτικά τις όποιες απαιτήσεις των πελατών της και για τις "υπηρεσίες της" αμοίβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο πόσο των 500 ευρώ. Την ώρα που άλλοι γυμναστές τρέχουν για 35 το πολύ 60 ευρώ το μάθημα εκείνη βγάζει σε δέκα επισκέψεις...μισθό διπλωμάτη. Και όλα αυτά πολύ ξεκούραστα. Πηγές της πλατείας Κολωνακίου μου ανέφεραν χθές ότι το κορίτσι βρίσκεται στην κορυφή της εξυπηρέτησης και μάλιστα έχει φτάσει να χρεώσει για ένα ολόκλήρο Σαββατοκύριακο το διόλου ευκαταφρόνητο πόσο των 8000 ευρώ. Μιλάμε για Blue chip όχι αστεία. Βλέπετε στην τιμή συμπεριέλαβε και τα εισητήρια, καθώς το extra ήταν στο εξωτερικό. Έχει αλεργία με την τηλεόραση καθώς θεωρεί ότι όσες γυμνάστριες χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να γίνουν γνωστές είναι ψωνάκια και χαμογελάει με νόημα κάθε φορά που της προτείνουν δουλειά σε Γυμναστήριο.
Το τραγικότερο ωστόσο όλων είναι πώς η γυμνάστρια έχει δεσμό με έναν άντρα που αλλού τυρβάζει. Α ρε καημένε...αν σου προτείνει ν αλλάξετε σπίτι και δείς τις πόρτες να είναι ψηλές...φρόντισε να ρωτήσεις το γιατί...Κι αν τελικώς το μάθεις...μη μασάς...θα σου φέρω γυαλιστικό!




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :