Η Sara Leal μιλά για τον Ashton Kutcher {(βίντεο)- εξηγεί το λόγο που έκανε sex}




Ήταν να μην κάνει την αρχή η Sara Leal. Η 23χρονη γυναίκα με την οποία ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους, σπάει τη σιωπή της και εξηγεί το λόγο που έκανε sex με τον με τον 33χρονο ηθοποιό, τη νύχτα της 24ης Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη της συνέντευξη, η Sara Leal εξηγεί πώς κατέληξε με τον Ashton στο κρεβάτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον είδε να διασκεδάζει σε club του San Diego. «Έμεινα έκπληκτη όταν τον συνάντησα από κοντά», εξηγεί η Sara. Μάλιστα παραδέχεται πως από την πρώτη στιγμή «υπήρξε μεγάλη έλξη ανάμεσα μας».

Λίγο το ποτό, λίγο η έλξη, κατέληξαν –όπως σας έχουμε ξαναγράψει- μέσα στο τζακούζι. Και δεν ήταν μόνοι τους. Παρέα είχαν και άλλες γυναίκες. Ο Ashton και τα κορίτσια ήταν όλοι τους γυμνοί. Ωστόσο ο 33χρονος ηθοποιός έδειξε εξ΄αρχής την προτίμηση του στη νεαρή κοπέλα.

«Κάποια στιγμή μείναμε μόνοι μας, και το ένα έφερε το άλλο», θυμάται. Όπως σας γράψαμε και χθες, η ερωτική τους επαφή ήταν πολύ καλή σύμφωνα πάντα με την Sara Leal, η οποία περιέγραψε με λεπτομέρεια την κάθε στιγμή, λέγοντας πως έκαναν sex δυο φορές, πως ο Ashton δεν φόρεσε προφυλακτικό και πως δεν ήταν ούτε «παράξενος», ούτε «διεστραμμένος» στις προτιμήσεις του.

Η Sara κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, επιμένει πως ο Kutcher της είπε ότι έχει χωρίσει:

«Πέρασα μια νύχτα με κάποιον τον οποία νόμιζα χωρισμένο. Αν γνώριζα πως είχε έναν ευτυχισμένο γάμο, τίποτα απ΄όλ΄αυτά δεν θα είχε συμβεί», εξομολογείται.

Παραπονιέται μάλιστα πως «είμαι μόλις 23 χρονών και η ζωή μου έχει γίνει άνω-κάτω μετά απ΄αυτό».

Όσο για το τι έγινε το πρωί που ξύπνησαν μετά τη θυελλώση νύχτα; Όπως λέει η Leal, ο Ashton ήταν τρυφερός μαζί της, ωστόσο οι σωματοφύλακες του –που νωρίτερα της είχαν πάρει το κινητό της- την έδιωξαν κακήν κακώς, με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να είναι εντελώς… «αμήχανο» αφού καλά καλά δεν πρόλαβε να τον αποχαιρετήσει. Το μόνο που του είπε ήταν "αντίο" και έφυγε.

Κάντε κλικ στο video και δείτε την πρώτη συνέντευξη της Sara Leal μετά το τεράστιο ροζ σκάνδαλο…


eXodos CLUB


 http://atithaso.blogspot.com/2011/10/sara-leal-ashton-kutcher.html#ixzz1aiMREnDW



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :