Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Σιένα 82-75

Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Σιένα 82-75
Bookmark and Share
Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Σιένα, καθώς επικράτησε 82-75 σπάζοντας το πλεονέκτημα της έδρας που είχε η ιταλική ομάδα, για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.
Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την...
Παρασκευή και πάλι στην έδρα της Σιένα, με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες και την ελληνική ομάδα να έχει το τρίτο και το τέταρτο ματς, την ερχόμενη εβδομάδα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός -που ήδη προηγείται 1-0 της Μακάμπι- θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.
Το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, 1,5 λεπτό πριν από το τέλος, έριξε στο καναβάτσο τη Σιένα.
Ο Ολυμπιακός παρότι έχανε σε όλο το ματς και αγωνιζόταν στο τελευταίο πεντάλεπτο χωρίς τον Σπανούλη -που αποβλήθηκε με 5 φάουλ- κατάφερε χάρη στη φοβερή του άμυνα να πάρει κεφάλι στο σκορ στα τελευταία 3,5 λεπτά και τελικά να είναι ο νικητής με 82-75.
Η νίκη δίνει πλέον στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα της έδρας και τον βάζει ψηλά στην "υπόθεση πρόκριση" στο Final 4 της Ευρωλίγκας.
Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή και πάλι στην έδρα της Σιένα, ενώ ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν χάσει, θα έχει την προσεχή εβδομάδα 2 παιχνίδια στην έδρα του για να φθάσει τις 3 νίκες που χρειάζεται.

http://exodosclub.blogspot.com/ .

. Bookmark and Share ..
..

megatv.com

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :