Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ!

Bookmark and Share
Τα κοντέρ έσπασε ο Ολυμπιακός με την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» με το 7-2 θύμισαν παλιές καλές εποχές!
Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε πετύχει έξι γκολ  στο β΄ ημίχρονο ήταν ...
στις 5 Ιουνίου του 1977 στο 9-1 επί της Παναχαϊκής. Ωστόσο, η καλύτερη επίδοσή του είχε σημειωθεί στις 3 Μαρτίου του 1974 στο 11-0 απέναντι στον Φωστήρα με πετά τέρματα στην επανάληψη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέτος έγιναν οι πρώτοι που καταφέρνουν στο πρωτάθλημα να σημειώσουν επτά γκολ σε ένα ματς και μάλιστα, έξι σε ένα ημίχρονο. Καμία άλλη ομάδα τη φετινή σεζόν δεν έχει πετύχει ανάλογο επίτευγμα.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που ο Ολυμπιακός σημειώνει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος επτά τέρματα. Το είχε καταφέρει στις 31 Αυγούστου του 2003 στο 7-0 επί του Ακράτητου, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ την Παναχαϊκή στη Ριζούπολη.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά ανέτρεψε το σκορ. Τελευταία φορά που είχε πετύχει κάτι ανάλογο ήταν στις 10 Δεκεμβρίου του 2006 όταν βρέθηκε να χάνει 0-2 από το Αιγάλεω στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τελικά με ανατροπή στην επανάληψη πήρε τη νίκη με σκορ 3-2/

Με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς έγινε ο δωδέκατος παίκτης στην ιστορία τουΟλυμπιακού που καταφέρνει να πετύχει καρέ σε έναν αγώνα και δεύτερος τη φετινή σεζόν μετά τονΜάρκο Πάντελιτς, ο οποίος το πέτυχε στην Κέρκυρα.

.

. Bookmark and Share ..
.. ONLINE ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣAdLinks: Avoncare.gr & ΥΓΕΙΑΣ..

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :