Νεκρός έπεσε Δημότης στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου

Ένα δραματικό γεγονός, πρωτοφανές για τα δεδομένα του δήμου Περιστερίου, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου, κατά...
την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ένας σαραντάχρονος άνδρας, ο Άγγελος Τσετσένης στην προσπάθειά του να πάρει το λόγο από το

προεδρείο, και να τοποθετηθεί για το μείζον θέμα του Κολυμβητηρίου στην Χωράφα, σε μια τεταμένη πραγματικά ατμόσφαιρα, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.
Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Χ. Χρονόπουλο, ο οποίος παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε για να τον σώσει, δεν τα κατάφερε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και μέλος του Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου «ΓΛΑΥΚΟΣ». Αγωνιούσε για την τύχη του κολυμβητηρίου, εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί, και αγωνιζότανε να μην κλείσει.
Το δραματικό αυτό γεγονός σόκαρε όλους όσους ήταν στην αίθουσα και πολύ περισσότερο την δημοτική αρχή. Ωστόσο προκάλεσε και την οργή των γονιών και μελών των αθλητικών συλλόγων, «ΔΕΛΦΙΝΙΑ,ΓΛΑΥΚΟΣ,Γ.Σ.Π» οι οποίοι δεν πείστηκαν από την υπόσχεση του δημάρχου ότι το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει εφόσον και εάν χαμηλώσουν τα κόστη, και ζήτησαν επιτακτικά το λόγο. Δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα και έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης και των γονιών.
Ένα πραγματικά πρωτοφανές γεγονός που στιγμάτισε το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, και που έμελλε να κοστίσει την ζωή ενός νέου, δραστήριου ανθρώπου.
Και όλα αυτά στα πλαίσια μιας απάνθρωπης πολιτικο-οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο, με την «Καλλικρατική» πολιτική να αφανίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, και να φτάνουμε στο σημείο να χάνονται άνθρωποι από το στρες και τις εντάσεις. 
Ευχής έργον θα είναι από δω και πέρα τουλάχιστον, να μην ζήσει ξανά η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου, παρόμοιο περιστατικό.



                                                               .. --> ...
..
..
..exodosclub.blogspot.com . .
tro-ma-ktiko.blogspot.gr/.

AGGELIES.PRO   Δωρεάν αγγελίες για όλους. Κάνε κλικ στην εικόνα τώρα!


Flying bat in a marquee





 



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :