Η ινδική κυβέρνηση κατά του διαδικτυακού πoρνό

Στη χώρα όπου κάθε είκοσι λεπτά μια γυναίκα πέφτει θύμα βιασμού, η κυβέρνηση πιέζει το Ανώτατο Δικαστήριο να απαγορεύσει το διαδικτυακό πορνό… Βέβαια, την ίδια ώρα, οι ενημερωτικές ιστοσελίδες της Ινδίας έχουν κατακλυστεί από την είδηση ότι σε smart phone και tablets θα…. εμφανίζεται σε 3D ολογράμματα ο περίφημος οδηγός του σεξ, κάμα σούτρα. Προς το παρόν, πάντως, η κυβέρνηση δεν μπορεί να δράσει άμεσα, καθώς σύμφωνα με νομοθεσία απαγορεύεται η κατάργηση ιστοσελίδων, για την οποία την μόνη δικαιοδοσία έχει το Ανώτατο Δικαστήριο.

Μάλιστα, το 2010 το δικαστήριο της Βομβάης είχε απορρίψει αίτηση σχετικά με κατάργηση ιστοσελίδας με άσεμνο περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, ισχύει από το 2012 η κατάργηση ιστοσελίδων που προωθούν τη βία και το μίσος.

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεσπάσει ποικιλοτρόπως, με πολλούς να υπερασπίζονται την κατάργηση και άλλους να βλέπουν την κίνηση αυτή ως μια ακόμα αναποτελεσματική ενέργεια για τον περιορισμό των σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν γίνει πλέον μάστιγα.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο και ηθοποιός Πουνάμ Παντέι καθησυχάζει τους φανατικούς θαυμαστές της, μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Twitter λέγοντας: «μην ανησυχείτε αγαπημένοι μου. Ακόμα και αν καταργηθεί το διαδικτυακό πορνό, η ταινία μου θα σας προσφέρει μεγάλη ερωτική ικανοποίηση».



         
                                                  -->



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :