Βρήκε μόνη της τον δολοφόνο του πατέρα της 27 χρόνια μετά!

Πανέμορφη ηθοποιός είχε βαλθεί να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της. Και τα κατάφερε σχεδόν τριάντα χρόνια μετά. Το 1986, η Joselyn Martinez ήταν μόλις 9 ετών. Και είδε τον πατέρα της να…. πέφτει νεκρός απο τα πυρά ενός ένοπλου άντρα μπροστά από το εστιατόριο που είχαν στην Νέα Υόρκη. Η αστυνομία δεν κατάφερε ποτέ να βρει το δολοφόνο. Τώρα, 27 χρόνια αργότερα η, πανέμορφη Joselyn, ηθοποιός στο επάγγελμα, βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στον άνθρωπο που δολοφόνησε τον πατέρα της. Πώς; Κάνοντας μόνη της έρευνα και δίνοντας τα αποτελέσματα της έρευνας της στην αστυνομία.

Όταν έγινε το έγκλημα, οι αρχές είχαν στρέψει την προσοχή τους σε έναν ύποπτο. Τον 16χρονο, τότε, Justo Santos ο οποίος απέδρασε στην Δομινικανή Δημοκρατία. Όταν ο Justo συννελήφθη στην Δομινικανή Δημοκρατία για άλλο έγκλημα, οι αρχές πίστεψαν πως η υπόθεση είχε κλείσει. Και δεν ξανασχολήθηκαν.

Η Joselyn όμως δεν το άφησε έτσι. Συνέχισε να ψάχνει για τον Santos και για εκείνη τη νύχτα. Ξόδεψε πολλά λεφτά για την έρευνα της. Και ανακάλυψε πως ο δολοφόνος του πατέρα της είχε μείνει μόλις δυο χρόνια στη φυλακή και ζει ελεύθερος στη Φλώριντα.

Έδωσε τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και ο Σάντος βρέθηκε, συννελήφθη, ομολόγησε το έγκλημα και είναι τώρα στη φυλακή.

.
-->



                                           
         
                                                  -->

  banner ads
eXodosclub.blogspot.gr
tro-ma-ktiko.blogspot.gr -trelokouneli.gr   


banner ads
.adieXodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :