ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ – Απολύουν 2.500 καθηγητές από το… τηλέφωνο

Περίπου 2.000 τηλεφωνικές κλήσεις και 2.000 αναγγελίες απόλυσης έγιναν το Σαββατοκύριακο από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τα τεχνικά λύκεια της…. χώρας. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών όλα έγιναν αστραπιαία. Το απόγευμα της Παρασκευή το υπουργείο Παιδείας έστειλε λίστες με τους 2.500 προς απόλυση εκπαιδευτικούς στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με τη σειρά τους οι διευθύνσεις ξεκίνησαν την ανάρτηση στο διαδίκτυο και άρχισαν τα τηλεφωνήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με το έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου τα 2.500 συνολικά τηλεφωνήματα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα με οποιονδήποτε τρόπο. Πριν καν συζητηθεί και ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο – φονιάς που οδηγεί στη διαθεσιμότητα και την απόλυση 2500 εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τη διάταξη του υπό ψήφιση νόμου, δημοσιοποιεί τις λίστες της ντροπής και ζητά από τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς και να συμπληρωθούν οι εξαιρέσεις.

Καταλύεται η έννοια της δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα.

Υλοποιείται ο νόμος πριν την ψήφισή του!

Αποφασίζουμε – διατάσσουμε – απολύουμε.

Επισημαίνουμε ότι τόσο η πολιτική ηγεσία όσο και η διοίκηση (Υπουργείο και Διευθυντές Δ.Ε.) που υλοποιούν διατάξεις που δεν έχουν ψηφιστεί και σπέρνουν την τρομοκρατία στους εκπαιδευτικούς, έχουν βαριές πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες που θα αναζητηθούν.

Οι εκπαιδευτικοί δεν θα σκύψουμε το κεφάλι» τονίζει η ΟΛΜΕ.


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :