Η βίλα των 58 εκατομμυρίων δολαρίων!

Στο Χόλιγουντ τρώει τα λεφτά του πατέρα της η κόρη του «προέδρου» του Ουζμπεκιστάν. Η 34χρονη Λόλα Καρίμοβα-Τιλιάεβα, κόρη του Ισλάμ Καρίμοφ, αγόρασε μία φανταχτερή έπαυλη απέναντι από το…. πασίγνωστο «Beverly Hills Hotel» στο κέντρο του Λος Αντζελες. Πρόκειται επί της ουσίας για το περίφημο Palais, κατοικία που φέρει την υπογραφή του κατασκευαστή Μοχάμεντ Χαντίντ, ο οποίος έφτιαξε την περιουσία του τη δεκαετία του ’80 κατασκευάζοντας την αλυσίδα ξενοδοχείων «Ritz Carlton».

Η έπαυλη καταλαμβάνει περίπου 4,5 στρέμματα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επτά κρεβατοκάμαρες, έντεκα μπάνια, μία τεράστια εξωτερική πισίνα, υπαίθρια κουζίνα, τέσσερις ξεχωριστούς κήπους με τριανταφυλλιές, ένα ρουφ γκάρντεν 350 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και μία μεγάλη λίμνη με αληθινούς κύκνους! Επιπλέον, διαθέτει αίθουσα χορού για διακόσιους καλεσμένους, εσωτερική πισίνα και σάουνα, υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας δώδεκα αυτοκινήτων, καθώς και μία μεγάλη αίθουσα κινηματογράφου με αναπαυτικούς καναπέδες για τους θεατές.

Φαίνεται ότι η Λόλα Καρίμοβα-Τιλιάεβα ακολουθεί τα βήματα της μεγαλύτερης αδερφής της, Γκουλνέρα, η οποία έχει βαλθεί να καταξιωθεί στον δυτικό κόσμο. Αφίσες με το πρόσωπό της φιγουράρουν σε δρόμους μεγάλων αμερικανικών πόλεων, προβάλλοντάς τη ως το νέο αστέρι στην ποπ μουσική σκηνή.

Προφανώς, καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ονειρεύεται και η νεότερη κόρη του Ουζμπέκου προέδρου, η οποία προς το παρόν τελεί απεσταλμένη του Ουζμπεκιστάν στην UNESCO. Η προσωπική περιουσία της μαζί με αυτή της μεγαλύτερης αδερφής της λέγεται ότι ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Μείον 58 εκατομμύρια που στοίχισε το νέο σπίτι…


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :