Παίκτρια του ελληνικού Big Brother έγινε π0ρν0στάρ

Το πιο καυτό κορίτσι του Big Brother III, η Ελίνα Μπεκάκου, πρωταγωνιστεί σε εpωτική ταινία του πασίγνωστου πoρνoστάρ και παραγωγού Κώστα Varvatos! Τα γυρίσματα …. ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και οι σκηνές με τη sέξι ξανθιά στον πιο ερωτικό ρόλο της καριέρας της αναστατώνουν και κόβουν την ανάσα. Η ξανθιά με τις τέλειες σωματικές αναλογίες και το βλέμμα που μαγνητίζει από μίλια μακριά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται το «μήλον της Eριδος» ανάμεσα στους παραγωγούς των ερωτικών ταινιών, καθώς και αμέσως μετά την παρθενική της εμφάνιση στο σπίτι του ριάλιτι παιχνιδιού, το 2011, είχε δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD, κάτι που τότε είχε αρνηθεί.

Η Ελίνα εκείνη την περίοδο είχε αποφασίσει να περιορίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στα live sexy show, αλλά δύο χρόνια μετά αισθάνεται περισσότερο έτοιμη από κάθε άλλη φορά να δοκιμάσει την τύχη της στο χρηματιστήριο του έρωτα. Ετσι, μετά τον Δημήτρη Σειρηνάκη που ανέδειξε σε σταρ των ερωτικών ταινιών την Τζούλια Αλεξάνδράτου και τη Μαριάννα Ντούβλη, ένας ακόμη πετυχημένος στον χώρο της ηθοποιίας του πορνό, ο Κώστας Χατζής Varvatos, αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στη ροζ βιομηχανία με μούσα του την Ελίνα του «Big Brother». Πέντε μήνες οι παραγωγοί πολιορκούσαν την Ελίνα προκειμένου να την πείσουν να συμμετέχει στις πρώτες ερωτικές μου ταινίες που αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν. Τελικά, τα κατάφεραν και την έπεισαν. Φυσικά και την ήθελα για πρωταγωνίστριά μου, απλώς δεν περίμενα πως θα δεχτεί, αφού και παλαιότερα είχε απορρίψει κάθε πρόταση που της είχε γίνει. Αισθανόμαστε τυχεροί που την έχουμε μαζί μας» αναφέρει ο Κώστας Χατζής Varvatos, ο οποίος ήταν ο πρώτος Ελληνας πορνοστάρ που ανέδειξε ο Δημήτρης Σειρηνάκης (με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε παραπάνω από δέκα ταινίες). Είναι ένα πολύ ιδιαίτερα ελκυστικό κορίτσι το οποίο διαθέτει όλα τα προσόντα και είμαι σίγουρος πως αν το αποφασίσει, θα κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο μας. Σε μαγνητίζει με το βλέμμα της, ενώ το κορμί της διαθέτει απίστευτο δυναμισμό. Εχει καταφέρει από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση να κάνει τον κόσμο να ασχολείται μαζί της» λέει. Απίστευτη επαγγελματίας»

Στην ταινία με τίτλο «Hot Rod-Bikini Carwash» η Ελίνα Μπεκάκου υποδύεται τη σέξι δημοσιογράφο που αποφασίζει να πάρει συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη ενός πολύ ιδιαίτερου συνεργείου αυτοκινήτων, στο οποίο εργάζονται αποκλειστικά μόνο σέξι κορίτσια με αποκαλυπτικές φόρμες και μαγιό. Στο ραντεβού της με τον επιχειρηματία, που στην ταινία υποδύεται ο Κώστας Varvatos, η Ελίνα παρουσιάζεται με άκρως αποκαλυπτική ενδυμασία. Φοράει ελαστικό βινίλ παντελόνι με ασορτί στρινγκ που τονίζει τις χυμώδεις αναλογίες της και ασημί-ροζ ψηλοτάκουνες γόβες. Η ταινία πιστεύω ότι θα αρέσει, όπως και ο ρόλος της Ελίνας. Το μόνο που θα πω είναι ότι έχουμε μαζί αρκετές σκηνές, ενώ μεταξύ μας δημιουργείται και ένα κωμικό σκηνικό το οποίο μας άρεσε και μας χαλάρωσε αρκετά, μπορώ να πω. Η Ελίνα είναι απίστευτη επαγγελματίας και το απέδειξε ακόμα μία φορά με τη στάση της» λέει ο Varvatos. Δεν σκοπεύω να αντιγράψω κανέναν στον τρόπο παρουσίασης των πορνό ταινιών που σκοπεύω να κάνω, αφού επιθυμώ να αφήσω το δικό μου στίγμα και μόνο. Ηδη από αυτή την ταινία και την αμέσως επόμενη που έχουμε ετοιμάσει με τον γκέι γάμο, στην οποία επίσης έχει ένα ρόλο η Ελίνα, συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους. Αρκεί να ακούσει κάποιος τη μουσική που μας έγραψαν ο Argy και οι Dee Lord 13…» καταλήγει ο γνωστός πορνοστάρ.


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :