Ο Κοντομηνάς και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα η ανανέωση της χορηγίας του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν ένα γεγονός πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Η βοήθεια που είχε δώσει ο γνωστός επιχειρηματίας στον «Δικέφαλο» την σεζόν που…. ολοκληρώθηκε ήταν πολύ μεγάλη, με τον ίδιο να παραμένει στο πλευρό των «ασπρόμαυρων» και για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Μάλιστα ο Κοντομηνάς δίχως να είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, η γενικότερη συνεισφορά του οικονομικά, επικοινωνιακά και γενικώς η συμπαράστασή του στον ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με τους «ασπρόμαυρους».

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε πιο πολλά οφέλη είχε ο «Δικέφαλος» από τον Κοντομηνά παρά ο τελευταίος από τους «ασπρόμαυρους» μιας και όσον αφορά το θέμα της ανταποδοτικότητας, βάσει των όσων είπε δημοσίως ο Μάνος Μαλέλης, έγιναν σοβαρές παραλείψεις από πλευράς ΚΑΕ, πράγμα που «ερμηνεύει» ο ίδιος ως χρόνο προσαρμογής.

Ως εκ τούτου ξεπεράστηκε το πρόβλημα της ανταποδοτικότητας, ωστόσο την δεύτερη χρονιά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το ζήτημα από τον ΠΑΟΚ και να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Οπως και να έχει το ότι ο Κοντομηνάς είναι στο πλευρό του «Δικεφάλου» δίνει… αίγλη στους «ασπρόμαυρους» καθώς εκτός όλων των άλλων καμιά ομάδα στην χώρα δεν έχει έναν τόσο μεγάλο ιδιωτικό χορηγό. Είναι γεγονός πως ο γνωστός επιχειρηματίας δίνει μια μεγαλύτερη σιγουριά στην ομάδα όσον αφορά τα οικονομικά και την αξιοπιστία της σε αυτό το επίπεδο ενώ υπάρχει και η σχέση με τον Alpha που δίνει… έξτρα οφέλη στους «ασπρόμαυρους».

Ο κομβικός ρόλος του Μαλέλη

Ο Κοντομηνάς μάλιστα σε συζητήσεις που κάνει συχνά με τον Μαλέλη δείχνει γνώστης των εξελίξεων στον ΠΑΟΚ, παρακολουθούσε μέσα στην χρονιά την πορεία της ομάδας κάνοντας σχετικά σχόλια στον στενό του συνεργάτη. Ο οποίος είναι αλήθεια πως είναι αυτός που του έχει βάλει το «μικρόβιο» του ΠΑΟΚ…

Το όνομα του Μαλέλη ουσιαστικά ήρθε στο προσκήνιο πέρυσι με την χορηγία του Κοντομηνά, ωστόσο είναι αλήθεια πως όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν καλά την βοήθεια που έχει δώσει στους «ασπρόμαυρους» τα τελευταία χρόνια δίχως να έχει διάθεση να αποκτήσει κάποιον θεσμικό ρόλο στον «Δικέφαλο» και απεναντίας αποφεύγει την δημοσιότητα.

Τώρα ωστόσο «αναγκάζεται» να έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τα ΜΜΕ λόγω της εκπροσώπησης του χορήγου. Διαφαίνεται στη παρούσα φάση πως έχει βαρύνουσα σημασία η γνώμη του στον ΠΑΟΚ, παρακολουθεί στενά τα αγωνιστικά τεκταινόμενα και σε συνεργασία με την διοίκηση έχει σημαντικό ρόλο στις ουσιαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται.

Το «σπρώξιμο» της ασπρόμαυρης οικογένειας για… ιδιοκτήτη Κοντομηνά

Παρ” όλο που η παρουσία του Κοντομηνά έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται μέσω χορηγίας πολλές φορές παρερμηνεύεται και δημιουργεί «εικόνες» ότι πρέπει να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα ήθελε πάρα πολύ στο άμεσο μέλλον να δει να προάγεται αυτή η συνεργασία στο επίπεδο της ιδιοκτησίας, δηλαδή να δει τον Κοντομηνά επικεφαλής του «Δικεφάλου».

Πάντως, στη προσπάθεια αυτή θα πρέπει να συμβάλλει και η διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος με την συνεχή παρουσία στο γήπεδο… Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όσον αφορά τα οικονομικά, σίγουρα είναι ευτύχημα που «ηγέτης» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο… εξαίρετος επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης και σίγουρα θα ήταν το καλύτερο δυνατό στο τμήμα του μπάσκετ να αναλάβει στο μέλλον ο μεγάλου βελινεκού επιχειρηματίας, Κοντομηνάς.


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :