Η «πλάκα» στο διαδίκτυο κόστισε ακριβά

Τη φρίκη του ομαδικού βιασμού κατήγγειλε ότι έζησε 14χρονη Ιταλίδα μετά την «κακόβουλη» παραβίαση του λογαριασμού της στο Facebook και αναρτήσεις μηνυμάτων που έγραφαν «είμαι έτοιμη για όλα και για όλους», από…

συμμαθήτριά της με την οποία είχε τσακωθεί.

Η επίθεση, όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μολφέτα κοντά στο Μπάρι τον Απρίλιο του 2012, αλλά τώρα δημοσιοποιείται η υπόθεση καθώς πλησιάζει η έναρξη της δίκης των κατηγορουμένων. Εννέα άνδρες ηλικίας 20 έως 25 ετών, που συνελήφθησαν από τις Αρχές, βρίσκονται σε κατ» οίκον περιορισμό, ενώ ελεύθερος υπό επιτήρηση βρίσκεται ο δέκατος κατηγορούμενος, ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η 14χρονη μαθήτρια «είχε αφήσει ξεκλείδωτη τη σελίδα της στο Facebook, δίνοντας την ευκαιρία στη φίλη της να δημοσιεύσει προκλητικές φωτογραφίες, μηνύματα και το τηλέφωνό της». Η 14χρονη άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα που την παρενοχλούσαν και άλλαξε τηλέφωνο μέσα στο επόμενο διήμερο, διαπιστώνοντας τι είχε συμβεί.

Ο συνήγορός της υποστηρίζει ότι λίγες ημέρες αργότερα, τέσσερις άνδρες, τους οποίους γνώριζε μόνο εμφανισιακά, την έπεισαν να ανέβει σε μηχανή και τη μετέφεραν σε απομονωμένο κτήριο όπου ήδη βρίσκονταν άλλοι έξι άνδρες και τη βίασαν κατ» επανάληψη, απειλώντας την με νέο βιασμό στην περίπτωση που μιλούσε.

ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία


         eXodosclub.blogspot.gr



πηγή
                                                     -->


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :