Αυτές οι φωτογραφικές αποτυχίες του φακού είναι τρομακτικές και ξεκαρδιστικές ταυτόχρονα

Τώρα που ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει ένα smartphone, νομίζουμε όλοι ότι είμαστε φωτογράφοι. Είναι τόσο εύκολο πια να τραβήξεις καλές φωτογραφίες. Παρ’ όλα αυτά κάποιες λειτουργίες όπως το να τραβήξεις “πανόραμα” έχουν το μπλέξιμό τους, έστω κι αν υπάρχει για αυτές το σχετικό app.

Πολλές φορές οι φωτογραφικές απόπειρες αποτυγχάνουν παταγωδώς, δίνοντας φωτογραφίες που θυμίζουν ταινία θρίλερ, αλλά βγάζουν ταυτόχρονα άπειρο γέλιο.

Εδώ, ένας γίγαντας κάνει τη βόλτα του. Βάλε ένα χεράκι, ρε φίλε, αφού σου περισσεύουν! Προσπάθησε να τραβήξει τη selfie του ο άνθρωπος. Και μετατράπηκε σε γίγαντα. Έχει δίδυμο αδερφό ή κάτι πήγε στραβά; Τέτοιο μακρύ σκυλάκι αυτής της ράτσας δεν θα ‘χεις ξαναδεί. Μοιάζει με όργιο στην μπανιέρα, αλλά δεν ξεκίνησε έτσι! Χμμ, σαν κάτι να λείπει ίσως; Είπαμε η γυμναστική ψηλώνει, αλλά όχι κι έτσι! Αυτός ο σκύλος είναι τόσο γρήγορος που έσπασε το φράγμα του χρόνου. Έτσι είναι το πρόσωπό μας φλατ; Μπλιαχ! Αν το smartphone σου έχει “panorama mode”, καιρός να αρχίσεις να τραβάς κι εσύ τέτοιες ξεκαρδιστικές φωτογραφίες για να τις μοιραστείς στο Ίντερνετ!

φωτός: elitedaily.com

Πηγή

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :