Νεαρός οδηγός μετέφερε 22 κιλά χασίς

«Τέλος διαδρομής» για ένα ακόμη φορτίο με ναρκωτικά αλβανικής προέλευσης στην Θεσπρωτία… Ήταν μικρότερο από τα προηγούμενα, αλλά κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο, ενώ αυτή τη φορά ο μεταφορέας ήταν ένας νεαρός Έλληνας.

Οι…

άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που είχαν στήσει μπλόκο στο Ράγιο Θεσπρωτίας μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο αλλά ο οδηγός προχώρησε αρκετά μέτρα πιο πέρα ώσπου να το ακινητοποιήσει, βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να πετάξει από το παράθυρο στην άκρη του δρόμου ένα ταξιδιωτικό σάκο!

Οι αστυνομικοί είδαν την κίνησή του, άνοιξαν το σακ βουαγιάζ και βρήκαν μέσα 20 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 κιλών και 670 γραμμαρίων. Ο 22χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών, ενώ το όχημά του και δύο κινητά κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τον παραλήπτη του φορτίου και τυχόν συνεργούς του μεταφορέα.

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :