Εισαγγελική έρευνα για το επίδομα ανήλικων στη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», σχετικά με την επί σειρά ετών παράνομη είσπραξη επιδόματος ανηλίκων τέκνων από ασφαλισμένους στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η…

προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδας, φύλλο 23ης Μαρτίου, στο οποίο αναφέρονταν ότι η κ. Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτή Ζωής Κωνσταντοπούλου, ελάμβανε παρανόμως επίδομα ανήλικων τέκνων.

Την έρευνα ανέλαβαν να διενεργήσουν οι εισαγγελείς του Ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ε. Σίσκου και Χ.Μαστοραντωνάκης.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω δημοσίευμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας. Ο αποπροσανατολισμός και η λασπολογία δεν μπορούν να υποκαθιστούν την είδηση», σημείωσε, προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται να ενδώσω σε κανέναν εκβιασμό, μιντιακό, πολιτικό ή άλλο, από όπου κι αν προέρχεται.

Θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, όπως επιβάλλει η συνείδησή μου και όπως υποχρεούμαι απέναντι στους πολίτες», τόνιζε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :