Μαζί λαός και Ένοπλες Δυνάμεις: -Η παρέλαση όπως δεν την έδειξαν οι κάμερες (εικόνες)

Ο ελληνικός λαός, σε κάθε γωνία της χώρας επιβράβευσε με την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα τον καθημερινό αγώνα των ΕΔ, που συνεχίζουν παρά τη κρίση να αποτελούν έναν από τους πλέον “ζωντανούς” και ενεργούς οργανισμούς της χώρας, στέλνοντας μήνυμα ισχύος και αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση.

Γράφει ο Γιώργος ΛαμπράκηςΧιλιάδες Έλληνες, άνθρωποι κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας για να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους, τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.

Τα στιγμιότυπα αυτά, δεν μπόρεσαν να τα μεταφέρουν στους Έλληνες της υπόλοιπης χώρας αλλά και του εξωτερικού οι κάμερες της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς στην πλατεία Συντάγματος η παρέλαση ήταν για … λίγους, για την ελιτ της χώρας που την παρακολούθησε με προσκλήσεις!

Ο ελληνικός λαός, σε κάθε γωνία της χώρας επιβράβευσε με την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα τον καθημερινό αγώνα των ΕΔ, που συνεχίζουν παρά τη κρίση να αποτελούν έναν από τους πλέον “ζωντανούς” και ενεργούς οργανισμούς της χώρας, στέλνοντας μήνυμα ισχύος και αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση.Οι εικόνες που αποτυπώθηκαν για μια ακόμα χρονιά σε στρατιωτική παρέλαση, επιβεβαίωσαν τους ισχυρούς δεσμούς του ελληνικού λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων! Παρά την προσπάθεια μιας θλιβερής μειοψηφίας … αλλεργικής στις έννοιες τους Έθνους της Πατρίδας και της Σημαίας, οι δεσμοί αυτοί είναι αιώνιοι…

Πηγή

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :