Πύργος: Συνελήφθη 59χρονος για ναρκωτικά και παράνομο οπλισμό

Έβγαλε… «λαγούς» η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε ένα καφενείο στον Πύργο. Ο προσωρινά υπεύθυνος φύλαγε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στο σπίτι του βρέθηκε παράνομος οπλισμός,…

ενώ και ο νοικάρης του είχε… λαθραίο καπνό.

Ο 59χρονος Έλληνας συνελήφθη όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά που, πάντως, ήταν κρυμμένα σε χώρο όπου δεν είχαν πρόσβαση οι θαμώνες του καφενείου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 52 φυσίγγια, τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα και σε ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτήριο το οποίο ο 59χρονος είχε παραχωρήσει σε έναν 46χρονο ομογενή από την Αλβανία και εκεί βρέθηκε μια σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 380 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενοι ο ένας για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών και ο άλλος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τρεις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν αδασμολόγητο καπό βάρους 685 γραμμαρίων κατέσχεσαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι και στην κατοχή ενός 30χρονου Αλβανού που συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. Ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :