Γιαννιτσά: Αλλοίωναν τον αριθμό πλαισίου σε κλεμμένο φορτηγό

Έως τη Θεσσαλονίκη έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας για να βρουν την άκρη του νήματος σχετικά με την κλοπή του Ι.Χ. φορτηγού ενός 62χρονου από την πόλη τους, στις 24 Μαΐου. Και έφτασαν εγκαίρως για να…

το βρουν με παραποιημένα στοιχεία μέσα σε ένα φανοποιείο!

Οι ιδιοκτήτες του συνεργείου ηλικίας 58 και 53 χρόνων είχαν αλλοιώσει τον αριθμό πλαισίου του φορτηγού και του είχαν βάλει τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός παρόμοιου που ανήκει σε μια 34χρονη! Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος και των τριών για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία κατά περίπτωση και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 62χρονο ιδιοκτήτη του.

Αριδαία: Πουλούσε κλεμμένα ζαντολάστιχα!

Χωρίς να χάσει λεπτό έβγαλε στο «σφυρί» τα δυο ζαντολάστιχα ενός τρακτέρ που αγόρασε από αγνώστους, ένας 33χρονος στο κατάστημα εμπορίας ελαστικών που διατηρεί στην Αριδαία. Όταν ενημερώθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι είχαν κλαπεί από τον γεωργικό ελκυστήρα ενός 48χρονου σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, έκανε τον ανήξερο! Όμως, δεν απέφυγε την δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που σχηματίστηκε σε βάρος του και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Λάρισα: Αναζητούνται κυνηγοί μετάλλων

Τους ιδιοκτήτες δοκών αλουμινίου και άλλων μεταλλικών αντικειμένων βάρους 400 κιλών που βρέθηκαν στο φορτηγάκι δυο «κυνηγών» μετάλλων μεσημέρι στη Λάρισα, αναζητούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας. Οι δράστες ηλικίας 57 και 33 χρόνων δεν αποκάλυψαν από πού τα έκλεψαν κόβοντάς τα με έναν τροχό κοπής μετάλλων που κατασχέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :