Σπάρτη: Συνελήφθη 23χρονος Ρομά για ληστεία

Για ληστεία σε σπίτι 30χρονης στη Σπάρτη συνελήφθη το πρωί ένας 23χρονος Ρομά, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας στη Σπάρτη…

ο 23χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο, αφού αρχικά διέρρηξαν το σπίτι 30χρονης και αφαίρεσαν χρυσαφικά, στη συνέχεια και κατά τη διαφυγή τους, έπεσαν πάνω στην ιδιοκτήτρια και σ» έναν 39χρονο, που επέστρεφαν στο σπίτι, τους χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή διατηρώντας τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 23χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, όπου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-Ellada_ArticleMobileBottom_300x250″); });

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :