Σούδα: Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση για τα χημικά της Συρίας

Με πορεία οχημάτων προς την πύλη της Νατοϊκής Βάσης στη Σούδα ολοκληρώθηκε την Κυριακή η κινητοποίηση φορέων και συλλογικοτήτων από όλη την Κρήτη που οργανώθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή των χημικών της…

Συρίας στη Μεσόγειο.

Η απόφαση για να ολοκληρωθεί η κινητοποίηση την Κυριακή αντί για την Δευτέρα, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, λήφθηκε από το συντονιστικό όργανο, δεδομένου ότι η παρουσία του κόσμου δεν κρίθηκε ικανοποιητική .

Ωστόσο, αποφασίστηκε ότι την ημέρα που θα αναχωρήσουν πλοιάρια από την Κρήτη για το σημείο που πραγματοποιείται η καταστροφή των χημικών της Συρίας θα οργανωθεί εκδήλωση αποχαιρετισμού ενώ το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά μια ακόμα συνέλευση του συντονιστικού οργάνου.

Οι διοργανωτές της κινητοποίησης, παρά την μικρή συμμετοχή, δηλώνουν την ικανοποίηση τους καθώς όπως υποστηρίζουν ανέστειλαν για δυο ημέρες την λειτουργία των βάσεων της Σούδας.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :