Ανήλικοι στη Κρήτη καλλιεργούσαν κάνναβη και έκλεβαν ότι μπορούσαν

Δύο ανήλικοι, ένας 18άρης και ένας νεαρός 20 ετών εμπλέκονται σε υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών ενώ στη δικογραφία της σύλληψής τους συγκαταλέγεται και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν…

χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών και αξιόποινων πράξεων, πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί έρευνα σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, την οποία χρησιμοποιούσαν από κοινού, οι συλληφθέντες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 59 πλήρη φυσίγγια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 2 δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, πλαστικό δοχείο ειδικά διαμορφωμένο, για άρδευση δενδρυλλίων, 21 σπόροι κάνναβης (σε διεργασία για καλλιέργεια), 2 μαχαίρια τύπου σουγιά με μήκος λάμας 7 και 8 εκατοστά αντίστοιχα, ζώνη αποθήκευσης κυνηγετικών φυσιγγίων και πλήθος εργαλείων (ξυλοκοπτικά, πριόνια κ.α.). Πηγή: http://flashnews.gr

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :