Από τις κάμερες των διοδίων ψάχνουν που κρύβει τα όπλα ο Μαζιώτης

Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι της Αντιτρομοκρατικής, τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, προκειμένου να εντοποιστούν αφενός μεν ο οπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες, καθώς και η σύντροφος του Μαζιώτη Πόλα…

Ρούπα, ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» του Γιώργος Πετρακάκος και οι λοιποί συνεργάτες του.

Στο επίκεντρο βρίσκεται συγκεκριμένη περιοχή, έπειτα από πληροφορίες ότι εκεί εντοπίστηκε να κινείται τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη το ασημί Hyundai Accent, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης τον Ιούλιο του 2013, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με όνομα Μιχάλης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα έρευνα στο αρχείο φωτογραφιών και video από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στα διόδια της Εθνικής και Αττικής Οδού και εντόπισαν φωτογραφίες του ασημί Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα και με δημοσίευμα της «Καθημερινής», οι αστυνομικοί άρχισαν να σχεδιάζουν τις πιθανές διαδρομές που ακολουθούσαν οι Μαζιώτης και Ρούπα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι διατηρούν κρησφύγετο στο Μαραθώνα, το Γραμματικό ή σε κάποια από τις γύρω περιοχές. Αλλωστε και το 2010, όταν γίνονταν οι έρευνες για την εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγώνα», το κρησφύγετο των δύο τρομοκρατών είχε εντοπιστεί στα Καλύβια. Σε κάθε περίπτωση ήδη από την Παρασκευή η αστυνομία έχει εξαπολύσει μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στην Αττική, στη Φθιώτιδα καθώς και στο σπίτι της αδερφής της Ρούπα στην Καλαμάτα για τον εντοπισμό στοιχείων η ακόμα και ατόμων που συνδέονται με τον Νίκο Μαζιώτη.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι στο Νέο Κόσμο, όπου βρέθηκαν τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, δυο υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έντυπα αναρχικού περιεχομένου και μία περούκα, ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος προσήχθη στην αντιτρομοκρατική. Στο κελί με τα αλεξίσφαιρα τζάμια ο Μαζιώτης

Την ίδια ώρα σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Την μεταφορά του ζήτησε ο ίδιος, αναλαμβάνοντας με υπεύθυνη δήλωση την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραυματίας Μαζιώτης νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης.

Η μεταφορά του Νίκου Μαζιώτη διενεργήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ενώ υπερίπτατο το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν φθάσει στις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποίησε ενδιάμεσο σταθμό στο Εφετείο, όπου ο καταδικασμένος για τρομοκρατία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων εις βάρος του.

Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 27ος τακτικός ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθήνας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου, ώστε να ξεκινήσει η κατάθεση του κατηγορούμενου, ωστόσο η διαδικασία κράτησε λίγα μόνο λεπτά, καθώς ο Μαζιώτης αρνήθηκε να καταθέσει, ενώ σε σχετική ερώτηση του ανακριτή, δήλωσε ότι το επάγγελμά του είναι «επαναστάτης».

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :