Οι Κούρδοι υπουργοί επιστρέφουν στην κυβέρνηση

Οι κούρδοι υπουργοί οι οποίοι είχαν αναστείλει τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση του απερχόμενου πρωθυπουργου Νούρι αλ-Μάλικι, επέστρεψαν στην κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ, ο οποίος…

κάλεσε επίσης τον κόσμο να στηρίξει τη χώρα του έναντι των τζχιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Επέστρεψα στη Βαγδάτη ως υπουργός Εξωτερικών", δήλωσε προς το Ρόιτερς ο Κούρδος Χοσιάρ Ζεμπάρι. Ο Μάλικι είχε εξοργίσει τους κούρδους ηγέτες κατηγορώντας τους ότι προσφέρουν καταφύγιο σε τρομοκράτες όταν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είχαν σαρώσει τον Ιούνιο το βόρειο Ιράκ.

Ο Ζεμπάρι κάλεσε επίσης τον κόσμο να υποστηρίξει το Ιράκ στον αγώνα του εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, καθώς η τζιχαντιστική αυτή οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται ότι εικονίζεται ο αποκεφαλισμός ενός αμερικανού δημοσιογράφου που είχε απαχθεί στη Συρία.

Ο Ζεμπάρι δήλωσε προς το πρακτορείο Reuters ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι μια απειλή για τον κόσμο και όχι μόνο για τις εθνοτικές μειονότητες του Ιράκ, μέλη των οποίων σκότωσε κατά την τελευταία επίθεσή του στον βορρά.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :