Καβάλα: Δεν έκλεβε μόνο λαχεία, αλλά και μηχανάκια

Ο κατάλογος με τα λαχεία που είχε αρπάξει από έναν 70χρονο λαχειοπώλη στην Καβάλα και η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τον είχε απειλήσει, «πρόδωσαν» τον 43χρονο δράστη της ληστείας που οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει για……

κλοπές μοτοποδηλάτων.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν περάσει χειροπέδες στον 43χρονο που κυκλοφορούσε με ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει λίγο νωρίτερα, ενώ είχε αποπειραθεί να κλέψει και άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρει. Πάνω του, βρέθηκε και ένα μαχαίρι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την προανάκριση.

Το επόμενο πρωί έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, δίπλα στην οποία ο δράστης είχε αφήσει τον κατάλογο με τα λαχεία που είχε αρπάξει ακινητοποιώντας τον ηλικιωμένο λαχειοπώλη τα ξημερώματα της Κυριακής, πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου»!

Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει τη ληστεία και την αρπαγή της τσάντας του 70χρονου που είχε μέσα 20 ευρώ και λαχεία αξίας 400 ευρώ. Ο 43χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για ληστεία, οπλοκατοχή, κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :