«Αδιέξοδη η πορεία του ευρωπαϊκού προγράμματος»

Τον κώδωνα του κίνδυνου έκρουσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωσταντίνος Χρυσόγονος

επισημαίνοντας πως εάν οι δανειστές επιμείνουν, στην αδιέξοδη πορεία του Ευρωπαϊκού προγράμματος, θα οδηγήσουν την ΕΕ σε διάσπαση….

Αν οι δανειστές παραμείνουν αμετακίνητοι, ή μάλλον να το θέσω ευρύτερα αν οι ευρωπαϊκές ελίτ παραμένουν αμετακίνητες στις σημερινές πολιτικές τότε θα οδηγήσουν όλη την Ένωση σε διάλυση. Δεν υπάρχει αμφιβολία εδώ. Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές είδαμε ήδη προς τα που πάει το πράγμα. Η σημερινή πολιτική είναι αδιέξοδη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον realfm 97,8 , υπογράμμισε πως «Ή θα πάμε σε μία διαφορετική Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, με περισσότερη κοινή λογική –αν θέλετε- στο κάτω-κάτω, διότι αυτή τη στιγμή οι απαιτήσεις της γερμανικής άρχουσας τάξης είναι τελικά εξωφρενικές ή θα πάμε στη διάλυση. Είδατε πρώτη θέση στην Μεγάλη Βρετανία το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, πρώτη θέση στη Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο κ.λπ. Η Ελλάδα είναι μία χώρα μικρή και ενδεχομένως εκβιάστηκε σε κάποιο βαθμό, άλλες χώρες δεν είναι τόσο μικρές και τόσο εκβιάσιμες. Πρέπει να υπάρξει μία λύση στο ζήτημα. Η πορεία είναι αδιέξοδη».

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :