LIVE: Η Σκωτία αποφάσισε

Επειτα από την καταμέτρηση του συνόλου των ψήφων στις 32 περιφέρειες της Σκωτίας, το "όχι" επικρατεί με 55,3% στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία, με περισσότερες από δύο εκατομμύρια ψήφους, ενώ το "ναι" στην ανεξαρτησία…

συγκεντρώνει το 44,77% των ψήφων.

Για να επικρατήσει στο δημοψήφισμα μία παράταξη χρειαζόταν 1.852.828 ψήφους. Η παράταξη του "όχι" συγκεντρώνει 2.001.926 ψήφους, έναντι 1.617.989 της παράταξης του "ναι".

Η συμμετοχή έφθασε στο επίπεδο ρεκόρ του 84,6%.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το ζήτημα της ανεξαρτησίας της Σκωτίας διευθετήθηκε "για μία γενιά" ύστερα από την ξεκάθαρη ψήφο, όπως την χαρακτήρισε, των Σκωτσέζων να παραμείνουν τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Κάμερον σχολίασε ότι το δημοψήφισμα "προκάλεσε έντονα πάθη", "ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα στην πολιτική ζωή της Σκωτίας και κέντρισε τη φαντασία των πολιτών σε ολόκληρο το Ηνωμένο μας Βασίλειο" και κατέληξε: "Θα το θυμόμαστε ως μία ισχυρή επίδειξη της δύναμης και της ζωτικότητας της αρχαίας δημοκρατίας μας".

Δείτε ΕΔΩ σε απευθείας μετάδοση από τη Μεγάλη Βρετανία όλες τις εξελίξεις

Δείτε τα πρωτοσέλιδα από τις ειδικές εκδόσεις του βρετανικού και σκωτσέζικου Τύπου μετά το αποτέλεσμα Η Σκωτία είπε «όχι»

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :