Κι όμως, τα «κακόφημα» Vista είναι πιο δημοφιλή

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια για να κάνει τα Windows 8.1 πιο δημοφιλή και για να πείσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν όχι μόνο από τα Windows 8, αλλά και από παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού…

της συστήματος.

Η υιοθέτηση του νέου λειτουργικού της Microsoft φαίνεται πως πηγαίνει αρκετά καλά, κυρίως κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών StatCounter, τα Windows 8.1 έχουν αυξήσει το μερίδιο της αγοράς τους, όμως το ποσοστό αυτό δεν είναι αρκετό για να ξεπεράσει κάποιες από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, όπως για παράδειγμα τα κακόφημα Vista.

Τα Windows 7 κυριαρχούν, καταλαμβάνοντας το 55,01 τοις εκατό της αγοράς – όσον αφορά το διάστημα από Σεπτέμβριο του ‘13 έως και Αύγουστο του ’14 – ενώ τα Windows XP ακολουθούν με 18,43 τοις εκατό. Τα Mac OS X είναι το τρίτο κατά σειρά λειτουργικό στην προτίμηση των χρηστών, με 8,2 τοις εκατό.

Το πιο ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι παρά τις προσπάθειές της Microsoft να φέρει τα Windows 8.1 στο προσκήνιο, τα Windows Vista συνεχίζουν να έχουν περισσότερους χρήστες.

Τα Windows Vista θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Microsoft όσον αφορά τα λειτουργικά της συστήματα, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν το 4,19 τοις εκατό της αγοράς, ενώ τα Windows 8.1 τροφοδοτούν μόλις το 3,87 τοις εκατό των desktop υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Τα Windows 8, ωστόσο, πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καθώς κατέχουν μερίδιο της τάξης του 7,83 τοις εκατό.

Πηγή: SecNews

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :