«Κυνηγός» χαλκού με οπλοστάσιο στην Κοζάνη

Υπάλληλος δημοτικής επιχείρησης στην Κοζάνη ήταν ένας 47χρονος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του για να λεηλατεί το αντλιοστάσιο τηλεθέρμανσης στην περιοχή «Κασλά» και να πουλάει το χαλκό! Όταν…

τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, βρήκαν στην κατοχή του και ένα οπλοστάσιο!

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο δημοτικός υπάλληλος ήταν ο δράστης της κλοπής ενός… χιλιομέτρου καλωδίων χαλκού αξίας 20.000 ευρώ από το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο.

Όμως, στο σπίτι του βρέθηκαν μόνο 30 κομμάτια καλωδίου συνολικού μήκους 63,5 μέτρων, ένας μεταλλικός κόφτης και τέσσερα στοιχεία τηλεθέρμανσης, τρία μικρά και ένα μεγάλο.

Όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμη ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με ξιφολόγχη που ο 47χρονος είχε προμηθευτεί από έναν 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Μαζί με αυτό, υπήρχαν στο οπλοστάσιο του δράστη ένα δίκαννο και δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες, πέντε πιστόλια και ένα περίστροφο αερίου- κρότου, ένα αυτοσχέδιο όπλο τύπου πιστόλας, 277 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τρεις αμπούλες αερίου, δυο γεμιστήρες τύπου Καλάσνικοφ γεμάτοι φυσίγγια, δυο σπαθιά με λάμες μήκους 70 και 58 εκατοστών και 12 βέλη!

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης μαζί με τον δημοτικό υπάλληλο που κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή, καθώς και έναν 59χρονο που συνελήφθη όταν, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιό του δέκα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :