Ημαθία: Ανήλικος ψώνιζε με πλαστά χαρτονομίσματα

Κάθε Παρασκευή πήγαινε στη λαϊκή αγορά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να κάνει τα ψώνια του ένας ανήλικος. Στους πωλητές, όμως, πλήρωνε με… πλαστά χαρτονομίσματα! Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δυο τέτοιες περιπτώσεις αλλά είναι…

πιθανό να είχε εξαπατήσει και άλλους εμπόρους.

Ο 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά την καταγγελία ενός παραγωγού ότι αγόρασε διάφορα προϊόντα και τον πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο τουλάχιστον άλλη μια φορά, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο ανήλικος αποκάλυψε ότι το πλαστό χαρτονόμισμα του το είχε δώσει ένας 30χρονος ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνούν αν είχε πραγματοποιήσει και άλλες συναλλαγές. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία. Να εξοφλήσει την οφειλή του με… «πέτσινο» χρήμα προσπάθησε ένας κάτοχος λογαριασμού που κατέθεσε μέσω ΑΤΜ ένα χρηματικό ποσό στο υποκατάστημα της Eurobank στον Πύργο, αλλά μέσα σε όλα τα χαρτονομίσματα είχε βάλει και ένα πλαστό των 20 ευρώ! Οι υπάλληλοι της τράπεζας που έκαναν την καταμέτρηση το βρήκαν και το παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :