Ξήλωνε καλώδια ακόμη και από την εθνική οδό

Ήταν που ήταν επικίνδυνος ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, το έκανε ακόμη χειρότερο ένας 28χρονος «κυνηγός» χαλκού ξηλώνοντας τα καλώδια φωτισμού από τα φρεάτια και βυθίζοντάς τον στο σκοτάδι! Η κλοπή αξίας 7.000 ευρώ είχε γίνει…

τον Σεπτέμβριο και δεν ήταν η μόνη που διέπραξε.

Μέσα σε πέντε μήνες, από τις 3 Ιουνίου ως τη σύλληψή του, ο νεαρός δράστης είχε ρημάξει σπίτια, οικοδομές και εργοστάσια κλέβοντας υλικά και τους σωλήνες χαλκού που η αξία τους φτάνει τα 19.520 ευρώ. Συγκεκριμένα, ξήλωσε ακόμη μεταλλικούς σωλήνες ύδρευσης και άλλα αντικείμενα αξίας 200 ευρώ από το εξοχικό μιας 36χρονης, τα άγνωστης αξίας καλώδια της ηλεκτρικής εγκατάστασης από την οικοδομή μιας 61χρονης, σωλήνες χαλκού αξίας 200 ευρώ από το εργοστάσιο ενός 49χρονου, τις σωληνώσεις και την αντλία αξίας 1.500 ευρώ από τη γεώτρηση ενός 43χρονου, έναν αεροψυκτήρα αξίας 8.000 ευρώ από ένα εργοστάσιο και ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 2.300 ευρώ από ένα άλλο στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Ο 28χρονος ήταν και… θεριακλής, καθώς διέρρηξε και το κατάστημα ενός 34χρονου και έκλεψε οκτώ κούτες τσιγάρων αξίας 320 ευρώ! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες λεηλασίες υλικών, αλλά στο μεταξύ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :