«Εάν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν εφαρμόσει όσα δεν έχει εφαρμόσει θα διαλυθει ο ίδιος. Αν τα εφαρμόσει θα διαλυθεί η Ελλάδα».

ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ολομέτωπη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη … Γεωργίου στον Real Fm είπε ότι «εάν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν εφαρμόσει όσα δεν έχει εφαρμόσει θα διαλυθει ο ίδιος. Αν τα εφαρμόσει θα διαλυθεί η Ελλάδα».

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «δεν θα πάμε ρίχνοντας ροδοπέταλα στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Δική του ευθύνη θα είναι, τα διλήμματα θα είναι σκληρά».

Και πρόσθεσε: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον μαρξιστή κ. Μηλιό. Θα μας πει αν θα δώσει ιθαγένεια σε δεκάδες χιλιάδες μεταναστών; Αν τα Σκόπια έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται όπως θέλουν; Ισχύουν τα περί εξόδου από το ΝΑΤΟ; Αν πρέπει να υπάρξει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο; Αν θα αφοπλίσει τα ΜΑΤ;». Περιμένετε να δούμε το αποτέλεσμα», είπε για ενδεχόμενες εκλογές.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμα ότι «μετά την τελευταία, θαρραλέα παρέμβαση του πρωθυπουργού, αν υπάρξει άλλη θα έχει καθαρά πολιτικό-θεσμικό χαρακτήρα».

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :