Τι συζητήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το οικονομικό επιτελείο, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, ο υπουργός…

Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της σύσκεψης τέθηκε, μεταξύ άλλων, και η προώθηση του κυβερνητικού έργου, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα ή αύριο να συγκληθεί το κυβερνητικό συμβούλιο. Ορισμένες πληροφορίες λένε ότι συζητήθηκε και το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το ταμείο του κράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρώτα νομοσχέδια που θα προωθήσει η κυβέρνηση αφορούν τις ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 19:30 θα συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο με στόχο την προετοιμασία του κυβερνητικού έργου την επόμενη εβδομάδα.

Επίσημες δηλώσεις δεν έγιναν, ωστόσο χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γ. Δραγασάκης επέλεξε να φύγει από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :