Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη σύσταση, τον ορισμό προέδρου και τη συγκρότηση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας….

Πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται η Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας συγκροτείται ως εξής: Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Γ» αντιπρόεδρος της Βουλής, ως Πρόεδρος, Κριτσωτάκης Μιχαήλ, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης, Γεροβασίλη Όλγα, από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Τασούλας Κωνσταντίνος, από την ΚΟ της ΝΔ, Σβερώνη – Χονδρονάσιου Δέσποινα, από την ΚΟ «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», Λυκούδης Σπυρίδων, από την ΚΟ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» Γκιόκας Ιωάννης, από την ΚΟ του ΚΚΕ, Μαυραγάνης Νικόλαος, από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Xριστοφιλοπούλου Παρασκευή (Εύη), από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Με άλλη απόφαση της προέδρου της Βουλής, που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, πρόεδρος της ειδικής διαρκούς επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων, ορίζεται ο Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Via
     
eXodosclub.blogspot.gr




Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :