Τοροσίδης: "Ανέβηκε επίπεδο ο Ολυμπιακός"


Στην αλλαγή νοοτροπίας του Ολυμπιακού σε σχέση με την περσινή σεζόν στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, όταν κλήθηκε από την ιστοσελίδα της UEFA να αποκαλύψει το...
μυστικό της επιτυχίας της φετινής σεζόν.


"Υπήρξε μια αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας, μια άγρια αποφασιστικότητα. Παίζουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα αν είμαστε αντιμέτωποι με μεγάλα ονόματα ή θεωρητικά μικρότερες ομάδες, στην έδρα μας ή μακριά από αυτή. Ελπίζω να διατηρήσουμε αυτή τη φιλοσοφία, γιατί τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει ανέβασαν επίπεδο την ομάδα".

Για τα 10 συνεχόμενα νικηφόρα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και το μηδέν παθητικό
"Για να κρατήσεις ανέπαφη την εστία σου σε μια σειρά αγώνων, θα πρέπει - πάνω απ 'όλα - να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είναι επίσης προϊόν της σκληρής, ομαδικής δουλειάς, όχι μόνο από τα παιδιά στην αμυντική γραμμή. Όποιος έχει παίξει μπροστά, στη μεσαία γραμμή ή στην άμυνα, βοήθησε εξίσου στην επίτευξη αυτού το εκπληκτικού στατιστικού στοιχείου".

Για τη νίκη στην Ουκρανία 1-0 επί της Μέταλιστ
"Είναι τεχνική ομάδα και έχει καλό ρυθμό. Ο προπονητής μας μας είπε μετά το ματς στην Ουκρανία ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός του "Γ. Καραϊσκάκης" ευνοεί γρήγορες ομάδες όπως είναι η Μέταλιστ", σχολίασε ο διεθνής αμυντικός.

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας στη φετινή σεζόν
"Ο ρεαλιστικός μας στόχος για τη σεζόν είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Όσο για το Europa League δε θέλω να θέσουμε κάποιο στόχο. Έχω "ένα ματς τη φορά" διάθεση. Πρώτα από όλα θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση την Πέμπτη. Αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι σπουδαίο. Το να είσαι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στο Europa League δεν είναι κάτι που πρέπει να υποτιμηθεί. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε η τύχη να είναι με το πλευρό μας".



Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :