«Τρέμουν» τις παρελάσεις οι πολιτικοί





Οι πολιτικές εξελίξεις, τα συνεχόμενα μέτρα λιτότητας, η ανεργία και η εμφάνιση των πολιτικών σε κοινή θέα τους αναγκάζουν να ψάξουν για αντικαταστάτη στις...
παρελάσεις!

Πάνε τα χρόνια που οι πολιτικοί περίμεναν πως και πως τις παρελάσεις για να ανέβουν εξέδρα και να εισπράξουν τιμές,δημοσιότητα και κανά ψήφο. Πάνε οι εποχές που έκαναν μέρες πριν πρόβες για τη δήλωση που θα έκαναν μόλις κατέβαιναν από την εξέδρα,περιμένοντας...στην ουρά,αφού όλοι έκαναν δήλωση.
Τώρα η παρουσία στη παρέλαση είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί. Βλέπουν την εξέδρα των επισήμων σαν να ανεβαίνουν ...σε ικρίωμα. Ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα του Οκτωβρίου και αυτά που αναμένονται στην 25η Μαρτίου, αποφάσισαν να βγάλουν αγγελία για αντικαταστάτη τους.
Η σχετική... ταμπελίτσα κάνει θραύση στο διαδίκτυο και προφανώς ο εμπνευστής ήθελε να ντύσει με λίγο χιούμορ την κατάσταση με την ανεργία και την δύσκολη εργασία των πολιτικών, οι οποίοι όπως τα έχουν κάνει μάλλον θα δυσκολευτούν και τον Μάρτιο να παραστούν στις παρελάσεις.
http://exodosclub.blogspot.com/

sportsnewsgreece.blogspot.com/

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :