Συνεχείς μειώσεις μισθών έως το 2016 και κατώτατος 450 ευρώ με εντολή τρόικας!


Αποφασισμένοι οι δανειστές για την επιβολή εργασιακών συνθηκών Βουλγαρίας (με ωράριο λάστιχο), απολύσεις στο Δημόσιο και κατάργηση 13ου και 14ου μισθού.
Οι μισθοί στην Ελλάδα θα μειώνονται τουλάχιστον μέχρι το 2016, ενώ η όποια ανάκαμψη υπάρξει θα φτάσει στην κοινωνία πολύ καθυστερημένα, έχουν διαμηνύσει κατά τις πληροφορίες στην κυβέρνηση τα στελέχη της τρόικας, που σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον... υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 

Το διακύβευμα είναι το πακέτο που ξεκίνησε από 11,5 δισ. και πήγε στα 13 δισ., αλλά και ένα πλαίσιο θεμάτων που η τρόικα θέτει επιτακτικά και επιμένει να προχωρήσουν εδώ και τώρα.
 
Αφορούν τη νέα μείωση του κατώτατου μισθού, τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού, αλλά και την άρδην αλλαγή στις συνθήκες της αγοράς εργασίας.

Η τρόικα δεν φαίνεται να έχει πειστεί από τα προγράμματα πρόωρης συνταξιοδότησης κυβέρνησης και υπογραμμίζει ότι αν υλοποιηθούν, όπως έχουν παρουσιαστεί, θα δημιουργήσουν πρόσθετα προβλήματα στα ετοιμόρροπα ασφαλιστικά ταμεία. Τα βασικά σημεία τα διαπραγμάτευσης...


.. ...
..
..
.. http://exodosclub.blogspot.com/ . .
πηγή: online-pressblog.blogspot.gr .

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :