Νίκος Οικονομόπουλος: Η παραφιλολογία για πλαστικές στο πρόσωπο και το γενάκι για το ξεκάρφωμα!

Είναι δεδομένο 
ότι η εικόνα του Νίκου Οικονομόπουλου έχει αλλάξει.. 


Και έχει...
αλλάξει αρκετά!




Οκ…Ο άνθρωπος κάποια στιγμή μεγαλώνει και αλλάζει στίλ, ύφος επιλογές. Ωστόσο κανείς όσο και να μεγαλώνει δε βλέπει το πηγούνι-σαγόνι του να μικραίνει εκτός και το υποβάλει σε πλαστική επέμβαση.
 Οι φήμες οργιάζουν στην πιάτσα για τον Οικονομόπουλο. Πολλές κακές γλώσσες ισχυρίζονται πώς ο επιχειρηματάις που στηρίζει το νεαρό αοιδό ήταν εκείνος που επένδυσε συνολικά και εξ ολοκλήρου πάνω του.






Δε γνωρίζω αν τελικά πήρε την απόφαση ο Νικόλας ν΄αλλάξει κάτι στο πρόσωπό του. Δε γνωρίζω αν το γενάκι ήταν μια παρόρμηση στιγμής που έμεινε ή το παραπέτασμα τριχών για να καλυφθούν οι επεμβάσεις και ενδεχομένως οι ουλές-πληγές.
Ακόμη και να το έκανε είναι επιλογή του. Ωστόσο η εικόνα του σε σχέση με παλιά έχει αλλάξει κατα πολύ. Kαι να πώ ότι πήρε κιλά και στρογγύλεψε; Δε το νομίζω..

                                                                  .. ...

..
..
.. http://exodosclub.blogspot.com/ . .
πηγή: lamogio24.blogspot.gr.

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. I feel very sorry for Greece! This economic crises affected people's mind and they became ungrateful, throwing such a rubbish like this article into the face of this outstanding singer, the bearer of one of the best voices of our time!
    The old saying "There is no prophet in its own country" works in Greece perfectly well, as I can see... Sad!

    ΑπάντησηΔιαγραφή