«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν μια αστοχία»

Ως μια άστοχη επιλογή χαρακτηρίζει την αντικατάσταση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από τον Μεστάν Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Καλύβης με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι….

Ήταν μια αστοχία, είναι προφανές», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σημείωσε πως το ζήτημα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ωστόσο, ο κ. Καλύβης τόνισε πως εγείρεται ζήτημα από την επιλογή των άλλων κομμάτων να μην έχουν υποψήφιους από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με δεδομένο ότι το τουρκικό προξενείο σκοπεύει να κατέβει στις εκλογές με αυτόνομο σχήμα.

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος24/4/14, 2:02 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=JbSEi3_g6DM

    Η ίδια δηλώνει στο 3'10'' με συγκινητική πραγματικά αφέλεια "Αυτά τα χρόνια, ότι έχει κάνει η Ελπίδα πιστέψαμε ότι ταιριάζουνε με το κόμμα αυτό"
    Κατόπιν στο 3'46΄΄ "Κι εγώ νωρίτερα ή παλιότερα δεν εκπροσώπησα κανένα κόμμα" Ποια πολιτικά σουλάτσα εννοεί η Τ.Ο.?
    Η δήλωση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης λέει πως η δράση της κυρίας Σουλεϊμάν είναι "γνωστή από 15τίας"
    Περίεργα πράγματα, αν όντως το κόμμα γνώριζε για αυτήν την γυναίκα κάτι αρνητικό από το 1999, πως την πρότεινε για το ψηφοδέλτιο?
    Και τι ακριβώς ενόχλησε τα στελέχη?
    Και αν όντως είχε τόσα μειονεκτήματα πως γίνεται και απέσπασε 150 ψήφους μιας 200μελούς κεντρικής επιτροπής, όπως λέει η ίδια στο 0'05'', και δεν έχει τολμήσει να διαψεύσει ακόμα ούτε ο κύριος Βίτσας, ούτε ο κύριος Χριστόπουλος, ούτε ο κύριος Σκουρλέτης, ούτε ο κύριος Καλύβης?
    Και ποιος καθοριστικός παράγοντας μπόρεσε να ανατρέψει αυτό το 75% των ψήφων μιας καθόλα δημοκρατικής διαδικασίας και οδήγησε στην αντικατάστασή της με συνοπτικές διαδικασίες?
    Και τέλος πως είναι δυνατόν να βγάζουν μια τέτοια δυσάρεστη κι ενοχλητική αίσθηση σε μια γυναίκα 38 ετών που τελειώνει τώρα το Γυμνάσιο, και που παρά το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η πολιτική της έκθεση, δεν εξέφρασε πικρία, παρά μόνο ευχαριστίες για την τιμή να είναι υποψήφια?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή