Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού 1-0 στο ημίχρονο

Tο γκολ που ανοίγει το δρόμο της πρόκρισης πέτυχε η χρυσή αλλαγή Ανδρέας Σάμαρης στο 42΄ – Είχε προηγηθεί η τεράστια ευκαιρία στο 34΄ με το δοκάρι του Χολέμπας σε υποδειγματική αντεπίθεση … για την εθνική – Δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα μας – Σάμαρης αντί Κονέ και Γλύκος αντί Καρνέζη Ξεκίνησε στις 11 το βράδυ ο τελικός των τελικών – μέχρι στιγμής – για την Εθνική Ελλάδα στο Μουντιάλ.

H πρώτη καλή στιγμή για τα ελληνικά χρώματα ήρθε στο 14΄ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαλπίγγιδη αλλά τον διεθνή επιθετικό πρόλαβε ο Μπάρι.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Σάντος χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του Κονέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σάμαρη. Τα προβλήματα, όμως, για την εθνική δεν σταμάτησαν εδώ αφού υποχρεώθηκε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με θύμα αυτή τη φορά τον Καρνέζη, ο οποίος στο 24΄ έδωσε τη θέση του στον Παναγιώτη Γλύκο.

Παρόλα αυτά οι διεθνείς προσαρμόστηκαν στις αλλαγές και προειδοποίησαν στο 34΄ με τον Χολέμπας ο οποίος σε υποδειγματική αντεπίθεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για να ακολουθήσει το γκολ του Σάμαρη στο 42΄.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζουν την Ακτή Ελεφαντοστού και σε περίπτωση νίκης (και παράλληλα μη νίκης των Ιαπώνων επί της Κολομβίας) θα προκριθούν στις καλύτερες 16 ομάδες του πλανήτη. Τα πράγματα είναι λοιπόν απλά για την Εθνική ομάδα. Νίκη και κατά πάσα πιθανότητα συνέχεια, ισοπαλία ή ήττα κι άλλος ένας αποκλεισμός. Η Ελλάδα μετρά έως τώρα έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στις τρεις φορές που μετείχε σε τελική φάση, έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές και δεχθεί 18 γκολ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παρατάξει την ομάδα με αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις.

Έτσι, την θέση του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον Γιάννη Μανιάτη να οπισθοχωρεί σε θέση αμυντικού χαφ.

Στο αριστερό άκρο ξεκίνησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Γιώργο Σαμαρά να προωθείται στην κορυφή της επίθεσης. Δεξιά του βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος επελέγη αντί του Γιάννη Φετφατζίδη.

Την 11αδα συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας και Κονέ.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Σαμαράς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπουμπακάρ Μπάρι, Σερζ Οριέ, Κόλο Τουρέ, Σουλεϊμάν Μπάμπα, Αρτούρ Μποκά, Ισμαέλ Τιοτέ, Σάλομον Καλού, Γιάγια Τουρέ, Ζερβίνιο, Σερέι Ντιέ, Ντιντιέ Ντρογκμπά

Via

eXodosclub.blogspot.gr
   
   



 adiexodos.gr
Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :