Έτσι δυστυχώς θρηνούμε ζωές νεκρούς – Οδηγός πιάνει 200 χλμ σε δρόμο της Ρόδου

ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

Το βίντεο που δείχνει δύο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού στο νησί της Ρόδου να αναπτύσσουν ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα από τον Άγιο Χριστόφορο μέχρι το Φαληράκι, έρχεται στη … δημοσιότητα και προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Η περίπτωση αυτή που δεν είναι η μοναδική βεβαίως σε ότι αφορά τις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί στους δρόμους του νησιού, φανερώνει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, τα αίτια που κάθε λίγο και λιγάκι θρηνούμε νεκρούς και βαρύτατα τραυματίες.

Το βίντεο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από ενάμιση μήνα. Πλέον έχουν αλλοιωθεί όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των οδηγών, αφού ο σκοπός της προβολής δεν είναι αυτός.

Είναι να προβληματίσει, όλους όσοι κινούνται και οδηγούν στην άσφαλτο για τους κινδύνους που μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να αφαιρέσουν μια ζωή. Το ανατριχιαστικό αυτό δρομολόγιο, δεν είναι τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από μια πορεία θανάτου με τους οδηγούς να κινούνται με απίστευτες, για τους δρόμους ενός νησιού, ταχύτητες… Πηγή: rodiaki.gr

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :