Στο Χάρκοβο οι σοροί των θυμάτων

Έφτασε στο Χάρκοβο το τρένο που μεταφέρει σορούς των θυμάτων της αεροπορικής καταστροφής στην ανατολική Ουκρανία.

Όπως είπε και ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ, επετεύχθη συμφωνία με τον ηγέτη των φιλορώσων…

αυτονομιστών ώστε να παραδοθούν οι σοροί που έχουν ανακτηθεί στις ολλανδικές αρχές, από όπου κατάγονταν και οι περισσότεροι επιβάτες της πτήσης MH-17.

Επί τάπητος οι κυρώσεις στη Ρωσία στη σύνοδο των ΥΠΕΞ της ΕΕ

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της ΕΕ θα συζητήσουν σήμερα περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με διπλωμάτες, η υιοθέτηση πιο σοβαρών κυρώσεων εναντίον ολόκληρων κλάδων της ρωσικής οικονομίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη γραμμή που θα υιοθετήσει η Ολλανδία, λόγω του μεγάλου αριθμού των Ολλανδών που σκοτώθηκαν στην αεροπορική τραγωδία.

Μαρκ Ρούτε: Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη

Η στάση απέναντι στη Ρωσία έχει αλλάξει «θεμελιωδώς» μετά τη συντριβή την προηγούμενη εβδομάδα ενός αεροσκάφους των Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να πιέσει τη Μόσχα να κάνει περισσότερα για να αποκλιμακώσει την ένταση στην περιοχή, δήλωσε σήμερα ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε.

Θέλουμε δικαιοσύνη, μια κοινή προσέγγιση από την ΕΕ και πίεση στη Ρωσία ώστε να κάνει περισσότερα», υπογράμμισε ο Ρούτε. «Οι προτεραιότητές μας είναι πάρουμε πίσω τους ανθρώπους μας, να διεξαχθεί μια ανεξάρτητη έρευνα και να αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Συγκέντρωση Ρώσων στρατιωτών στα ρωσοουκρανικά σύνορα

Περισσότεροι από 40.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα, σύμφωνα με τον γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, Αντρίι Παρούμπιι.

Ο Παρούμπιι μίλησε ενώπιον του κοινοβουλίου, το οποίο ενέκρινε στη συνέχεια διάταγμα του προέδρου Πέτρο Ποροσένκο για νέα μερική επιστράτευση, περισσότερων εφέδρων και ανδρών κάτω των 50 ετών για να πολεμήσουν τους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία και να υπερασπισθούν τα σύνορα της χώρας τους έναντι της συγκέντρωσης στρατευμάτων στη Ρωσία.

Στη Μαλαισία τα μαύρα κουτιά

Να σημειωθεί ότι τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια εμπειρογνωμόνων της Μαλαισίας.

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές τήρησαν την υπόσχεσή τους προς τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας και παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων παρέδωσαν στο Ντόνετσκ τα δύο μαύρα κουτιά που ίσως ρίξουν φως στην τραγωδία που συγκλονίζει τον κόσμο.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :