Όσα πρέπει να ξέρετε για το Galaxy Alpha…

Η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών ειδών υψηλής τεχνολογίας Samsung παρουσίασε την Τετάρτη το τελευταίο της απόκτημα της γραμμής smartphone το Galaxy Alpha.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung Τζε Κει Σιν…

εξήρε το νέο σχεδιασμό της συσκευής αναφέροντας ότι «το Galaxy Άλφα εστιάζει τόσο στην ομορφιά όσο και στη λειτουργικότητα».

Το νέο smartphone της Samsung είναι λεπτότερο από 7 χιλιοστά και διαθέτει ένα μεταλλικό πλαίσιο, όπως ανέφερε η εταιρεία. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,7 ιντσών, που είναι μικρότερη από το Galaxy 5 που θεωρείται η ναυαρχίδα της Samsung και το οποίο έχει οθόνη 5,1 ιντσών.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια κύρια κάμερα 12-megapixel καθώς επίσης και με μια εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν, η ανταγωνιστική εταιρεία η Apple ανακοινώσει το νέο iPhone 6, το οποίο πιστεύεται ότι θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών.

Το Galaxy Alpha θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τις αρχές του Σεπτεμβρίου όπως ανέφερε η Samsung.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :