«Ερρίκος Ντυνάν»: Υγειονομική κάλυψη στους συνταξιούχους της Alpha Bank

Την ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη των συνταξιούχων της τράπεζας Alpha Bank ανέλαβε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μετά από συμφωνία της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος και του Συλλόγου Συνταξιούχων της Alpha Bank.

Σύμφωνα…

με τη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία εξασφαλίζει στα μέλη του Συλλόγου: Επισκέψεις στα Τακτικά Ιατρεία (κατόπιν ραντεβού) με χρέωση 20 ευρώ. Σε περίπτωση τακτικής περιοδικής επίσκεψης για την υποβολή παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής χρέωση 5 ευρώ. 24 δωρεάν επισκέψεις στα Επείγοντα Περιστατικά και δύο δωρεάν επισκέψεις μετεγχειρητικής παρακολούθησης από τον θεράποντα ιατρό εντός 3 μηνών μετά το πέρας της νοσηλείας. Κρατικό τιμοκατάλογο στην εκτέλεση Μαγνητικής Τομογραφίας, Αξονικής Τομογραφίας και Triplex. Τέλος σε ενδεχόμενη νοσηλεία το ασθενοφόρο παρέχεται δωρεάν εντός Αττικής.

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :