Σκουρλέτης: Αυτές οι πιρουέτες ζαλίζουν τον κόσμο

Τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου σε εφημερίδα της Κυριακής και τη δήλωσή του ότι «πρότασή μας θα είναι μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Στο…

ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ θα είναι ανάμεσα στους συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ για μια ενδεχόμενη κυβερνητική συμμαχία την επόμενη μέρα, τόνισε μιλώντας στον Real FM: Ο κ. Βενιζέλος είναι από τους βασικούς πυλώνες της μνημονιακής πολιτικής, είναι από τους αρχιτέκτονες αυτής της πολιτικής. Το να κάνει δηλώσεις τέτοιου είδους, μέσω της συγκεκριμένης συνέντευξης στη Real, είναι εντελώς αφερέγγυο. Αυτού του είδους οι πιρουέτες ζαλίζουν τον κόσμο. Δεν μπορεί να αποτελέσει ο κ. Βενιζέλος συνομιλητής μας, διότι ευθύνεται τα μάλα για αυτήν την αντικοινωνική πολιτική που έχει εφαρμόσει».

Αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών οφειλών, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Νομίζω ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων υπάρχει ως θέμα. Δεν πρέπει να το συσχετίσουμε με την άλλη συζήτηση που έχει να κάνει με το χρέος». Έχουμε ένα ιστορικό χρέος και νομίζω ότι είναι απόλυτα λογικό το να τεθεί το θέμα. Δεν είναι τόσο παλιά υπόθεση, είναι νωπή. Ζουν ακόμη οι άνθρωποι που έχουν ζήσει εκείνες τις εποχές», πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγών στον εκλογικό νόμο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «ο κ. Βενιζέλος κατά καιρούς πετάει αυτόν τον άσο στο τραπέζι. Ο εκλογικός νόμος πρέπει παγίως να κατοχυρωθεί συνταγματικά ως ένα σύστημα απλής αναλογικής».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν ο εκλογικός πρέπει να μπει στη συνταγματική αναθεώρηση ο κύριος Σκουρλέτης ήταν κατηγορηματικός: «Σε κάθε περίπτωση. Βεβαίως».

Via

      eXodosclub.blogspot.gr
   
 Exodos-club




 adiexodos.gr


Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 

Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :